Barion Pixel
Loading Események

« További Események

Budai Ökofilmklub 7 | A folyómentő teherautó

október 24. @ 17:30 - 20:30

Lehet a szemétszedés közösségi élmény? Hulladékból innováció? “Lépj a fedélzetre”, majd helyezkedj el kényelmesen, és nézd meg a PET Kupa Egyesület A folyómentő teherautó című, saját készítésű filmjét Béláról – aki Kárpátalján végzi gigászi hulladékgyűjtő munkáját -, és az egyesülettel közös küldetésükről.

Ezt követően lehetőségünk lesz igazi petkalózok élménybeszámolóját meghallgatni, beszélgetni velük, akik azért is érkeznek hozzánk, hogy felhívják a figyelmet a folyami hulladékszennyezésre, nem mellesleg a mikroműanyag szennyezés szakértői is. 

Vészity Kata, az egyesület szemléletformálásért és oktatásért felelős munkatársa, Doró Viki Zöld Toll díjas újságíró, a Recity Magazin főszerkesztője, Szunyogh Gábor, az Eurofins-Mikroműanyag-vizsgáló Laboratórium munkatársa és Dr. Szabó István, a MATE rektorhelyettese lesznek beszélgetőpartnereink.

Hozd el barátodat, párodat, és hogy biztosan legyen helyetek, regisztráljatok ITT.

___

A Budai Ökofilmklub a Hegyvidéki Zöld Kör, a Kétker Közösségi Alapítvány és a KörTér önkéntes szervezésében valósul meg. Megköszönjük, ha adománnyal tudod a folytatást támogatni, melyet a felmerülő költségeinkre fordítunk. A támogatás ajánlott összege egy fő esetén 1500 Ft, ha ketten jöttök, 2000 Ft.

A helyszín befogadóképessége 50 fő, ezért ha esetleg mégsem tudsz jönni, kérlek, mindenképp jelezd a [email protected] email címre!

Részletek

Dátum:
október 24.
Időpont:
17:30 - 20:30

Helyszín

Habitat Kreatív Központ
Margit körút 26
Budapest,1027Hungary