Barion Pixel

Programok

Aktuális programjaink pontos időpontját és részletes leírását a programnaptárban találod.

Lakásfelújítós barkács workshopok

Várunk szeretettel a workshopokon, ha:

  • mindig is szívesen barkácsoltál;
  • felújítanád az otthonodat, de nem mersz egyedül nekilátni;
  • rossz tapasztalataid vannak, és szeretnéd tudatosabban irányítani a megbízott építőmunkásokat;
  • szeretnél új dolgokat tanulni egy jó hangulatú közösségben.

Képzett oktatóink segítségével elsajátíthatod a festés, csempézés, gipszkartonozás alapjait, és apró, de annál fontosabb felújítási praktikákat. A szerszámokról, alapanyagokról és a jó hangulatról gondoskodunk! A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges. A program 16 éves kortól látogatható.

Az aktuálisan elérhető workshopokat a programnaptárban találod.

Nyílt nap

Gyere el és ismerjük meg egymást! Ha érdeklődsz a Habitat Kreatív Központ vagy a magyarországi lakhatási helyzet iránt, gyere el egy nyílt napunkra, amikor kötetlen formában megismerhetsz minket. Tájékozódj a programjainkról és az önkénteskedési lehetőségekről, és találd meg a Neked valót. Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk Rád :)!

A beszélgetés mellett kávéval, teával, finomságokkal és interaktív, játékos programokkal várunk.

A program ingyenes, de ha van rá lehetőséged, szívesen fogadunk adományt a Habitat for Humanity Magyarország számára.

Szakmai előadások, beszélgetések

Miért szöktek az egekbe az albérletárak? Mennyit költenek a családok energiára, fűtésre? Mivel küszködnek a kis falvakban élők, és mik a nagyvárosok problémái? Mit lehet tenni ezek enyhítése érdekében? Számos szervezettel dolgozunk együtt, hogy ezekre a kérdésekre valódi válaszokat kapjunk. Gyere el nyílt előadásainkra, beszélgetéseinkre, és tudj meg többet a lakhatásról!

A program ingyenes, de ha van rá lehetőséged, szívesen fogadunk adományt a Habitat for Humanity Magyarország számára.

“Lakni kell!” Filmklub

Havi rendszerességű filmklubunkon olyan filmeket nézünk meg, amik kapcsolódnak a lakhatás problémáihoz, a biztonságos, méltó otthon kérdésköréhez. A vetítés után szakértőkkel, vagy, ha lehetőségünk van rá, az alkotókkal közösen beszélünk a filmről.

A program ingyenes, de ha van rá lehetőséged, szívesen fogadunk adományt a Habitat for Humanity Magyarország számára.

Önkéntes találkozók

Nagy öröm, hogy egyre több önkéntessel gazdagodik a közösségünk! Hálásak vagyunk nektek, hogy munka, egyetem, családfenntartás mellett rendszeresen eljöttök önkéntes napjainkra, ahol egy-egy család otthonát varázsoljuk együtt élhetővé, széppé. A kötetlen találkozókon beszélgetünk, játszunk, kreatívkodunk és együtt gondolkodunk, hogy erősítsük a közösségünket és teret adjunk az új ötleteknek.

Az önkéntes találkozók a már velünk dolgozó önkénteseknek szólnak, az új érdeklődőket pedig szeretettel várjuk a nyílt napokra!

Csatlakozz te is! >>>