Barion Pixel
Loading Események

« További Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szerelem az otthonom – Rögzítéstechnikák, szeptember 29.

2023. szeptember 29. @ 17:00 - 19:30

Ferde lett a polc? Kíváncsi vagy, hogyan működnek a különböző fúrók, vagy hogy mikor milyen csavarokat és szögeket érdemes alkalmazni? Jól jönne az ismeret, hogy magabiztosan el tudd végezni az otthoni szerelési, felújítási munkákat?

Gyere el workshopunkra, ahol a lakásfelújításhoz, szereléshez kapcsolódó különböző folyamatok alapjait sajátíthatod el vidám hangulatban! Képzett oktatóink évek óta újítanak fel lakásokat rászorulók számára, önkéntesek bevonásával. Az így szerzett gyakorlati és elméleti tudásukra alapozva megmutatják a laikusabbak által is elvégezhető munkálatok trükkjeit és buktatóit, hogy otthon már felkészülten és biztonságosan láthass neki ezeknek!

Első workshopunkat a rögzítéstechnikákról tartjuk: megtanulhatod, hogy hogyan érdemes egy polcot, képet, vagy akár tükröt biztonságosan és stabilan különböző felületekre rögzíteni. Kipróbálhatod a szükséges eszközöket és módszereket (a fúrógépek, fúrószárak, csavarok, szögek, vagy éppen a ragasztók használatát) , így a megszerzett gyakorlati tudást otthon élesben is alkalmazni tudod majd! 

Ha nincs semmilyen előzetes tudásod, akkor se aggódj, hiszen a workshopokat a felújítási munkákban kezdők számára alakítottuk ki.

Amennyiben szívesen csatlakoznál ehhez az alkalomhoz, kérjük, hogy regisztrálj a [email protected] email címen legkésőbb szeptember 28-án 16:00-ig, mi pedig elküldjük a fizetési tudnivalókat. A regisztráció a díj átutalásával lesz végleges.

Teljes ár: 10 000 Ft

Kedvezményes ár II. kerületi lakosok számára: 8 000 Ft

Támogató jegy: 14 000 Ft

 

Minden anyagot, szerszámot, védőfelszerelést mi biztosítunk.

A workshop korhatára 16 év, a maximális létszám 15 fő. 

 

Gyertek, várunk titeket!

Részletek

Dátum:
2023. szeptember 29.
Időpont:
17:00 - 19:30

Helyszín

Habitat Kreatív Központ
Margit körút 26
Budapest,1027Hungary