Kétker Ökoklub – Fermentálás workshop
Egészség természetesen?
Készüljünk a télre!
A fermentálás vajon miért ellentéte a sterilizálásnak?
Érdekel a téma?
Szeretnél egy szakértővel találkozni, és olyan kérdésekre is választ kapni, hogy:
– mi a prebiotikum;
– vagy a probiotikum;
– miért együnk savanyúkáposztát;
– hogyan együnk télen is sok természetes vitamint;
– mit tegyünk a mikrobiom egyensúly érdekében? (Egyáltalán mi a mikrobiom? Mi köze van a puffadáshoz, hasfájáshoz, rossz emésztéshez? )
– hogyan gyógyuljunk természetes élelmiszerekkel?
Gyere el november 14-én 17.30-ra a Habitat Kreatív Központba!
Hóka Ildikó természetgyógyász lesz az Ökoklub vendége, akitől azt is megtudjuk, mi a különbség a fermentálás és a savanyítás között.
Természetesen kóstolás lesz!
A részvétel ingyenes, de kérjük regisztrálj az oldal alján található űrlapon.
Várunk mindenkit szeretettel!
_________________
A Budapest II. kerületében közösségépítő, aktivizáló tevékenységet folytató Kétker Közösségi Alapítvány öko-életmódklubja a lakhatás ügyéért létrejött Habitat Kreatív Központban.
Szívesen várunk minden érdeklődőt, aki szeretne eszmét cserélni és új technikákat tanulni egy vidám közösségben, a minél zöldebb életmód jegyében.
A program ingyenes, de szívesen fogadunk adományt a Habitat for Humanity Magyarország
számára.