Barion Pixel
Loading Események

« További Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Budai Ökofilmklub 3 | The True Cost / A valódi ár

március 21. @ 17:00 - 20:00

A Budai Ökofilmklub 3. alkalmán a THE TRUE COST (A VALÓDI ÁR) című dokumentumfilmet vetítjük 2024. március 21-én, csütörtökön 17:00-kor.

Hozd el barátodat, párodat és regisztráljatok ITT, hogy biztos legyen helyetek!

Ez egy történet a mohóságról és félelemről. Hatalomról és szegénységről. Amit felfedeztem, az örökre megváltoztatta azt, ahogy az általam viselt ruhákról gondolkodom és azt remélem, hogy önökkel is ugyanez fog történni – mondta Andrew Morgan rendező a filmről.

Ez a film egy olyan világot mutat be, amit eddig talán nem ismertünk, vagy nem szívesen vettünk róla tudomást. A mérhetetlen és sokszor visszafordíthatatlan környezetkárosítás, az embertelen munkakörülmények és kizsákmányolás, a könnyek és gyötrelmek, a túlfogyasztás egyik szimbólumának tekinthető fast fashion színfalak mögötti világát.

A vetítés 90 perc, ezt követően Gózon Eszter személyi stylisttal, Vízkelety Lászlóval, a Pakk adománybolt alapítójával és Majoros András online vásárlással foglalkozó informatikai szakértővel beszélgetünk a fenntartható divatról és öltözködésről: arról, hogyan vonhatjuk ki magunkat a divatipari cégek bűvköréből és természetesen azokról az alternatívákról, amelyek segítségével észszerűen tudjuk frissíteni ruhásszekrényünket.

Moderátor: Fodor Fanni.

A Budai Ökofilmklub a Hegyvidéki Zöld Kör, a Kétker Közösségi Alapítvány és a KörTér önkéntes szervezésében valósul meg. Megköszönjük, ha adománnyal tudod a folytatást támogatni, melyet a felmerülő költségeinkre fordítunk. A támogatás ajánlott összege egy fő esetén 1500 Ft, ha ketten jöttök, 2000 Ft.

A helyszín befogadóképessége 50 fő, ezért ha esetleg mégsem tudsz jönni, kérlek, mindenképp jelezd a [email protected] email címre!

Részletek

Dátum:
március 21.
Időpont:
17:00 - 20:00

Helyszín

Habitat Kreativ Központ
Margit körút 26
Budapest,1027Hungary