Barion Pixel
Loading Események

« További Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szerelem az otthonom – Villanyszerelés alaptechnikák_2024.03.22

március 22. @ 17:00 - 20:00

Villanyszerelés alaptechnikák workshop

 

Köszönjük az érdeklődést, a workshop BETELT!

 

Szeretnéd tudni, hogyan lehet otthon biztonságosan elvégezni az apróbb villanyszerelési munkákat? Úgy érzed, többre vagy képes a villanykörte kicserélésénél, de nincs meg a gyakorlati tapasztalatod hozzá? Jól jönne az ismeret, hogy magabiztosan el tudd végezni az otthoni szerelési, felújítási munkákat?

Ha nem akarsz hónapokat várni a szakemberre, gyere el workshopunkra, ahol a lakásfelújításhoz, szereléshez kapcsolódó különböző folyamatok alapjait sajátíthatod el vidám hangulatban! Oktatóink képzett szakemberek, akik évek óta újítanak fel lakásokat rászorulók számára, önkéntesek bevonásával. Az így szerzett gyakorlati és elméleti tudásukra alapozva megmutatják a laikusabbak által is elvégezhető munkálatok trükkjeit és buktatóit, hogy otthon már felkészülten és biztonságosan láthass neki ezeknek!

Márciusi workshopunkat a villanyszerelésről tartjuk: megtanulhatod, hogy hogyan lehet dugaszoló aljzatot, lámpatestet és egyéb kisebb elektromos berendezéseket szerelni szakszerűen. Elsajátíthatod az egyszerűbb villanyszerelési munkák alapjait az izzók, kapcsolók cseréjétől a konnektor visszaszereléséig. Kipróbálhatod a szükséges eszközöket és módszereket, így a megszerzett gyakorlati tudást otthon élesben is alkalmazni tudod majd!

Ha nincs semmilyen előzetes tudásod, akkor se aggódj, hiszen a workshopokat a felújítási munkákban kezdők számára alakítottuk ki.

 

Minden anyagot, szerszámot, védőfelszerelést biztosítunk.

Kényelmes ruházatban, zárt cipőben gyertek!

A workshopon való részvétel korhatára 16 év, a maximális létszám 15 fő.

A regisztrációt március 20-án 16 órakor zárjuk.

Részletek

Dátum:
március 22.
Időpont:
17:00 - 20:00

Helyszín

Habitat Kreativ Központ
Margit körút 26
Budapest,1027Hungary