Barion Pixel
Loading Események

« További Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szerelem az otthonom | rögzítéstechnikák – 2024.02.16.

február 16. @ 17:00 - 19:30

Ferde lett a polc? Kíváncsi vagy, hogyan működnek a különböző fúrók, vagy hogy mikor milyen csavart és szöget érdemes alkalmazni? Jól jönne az ismeret, hogy magabiztosan el tudd végezni az otthoni szerelési, felújítási munkákat?

Gyere el workshopunkra, ahol a lakásfelújításhoz, szereléshez kapcsolódó különböző folyamatok alapjait sajátíthatod el vidám hangulatban! Képzett oktatóink évek óta újítanak fel lakásokat rászorulók számára, önkéntesek bevonásával. Az így szerzett gyakorlati és elméleti tudásukra alapozva megmutatják a laikusabbak által is elvégezhető munkálatok trükkjeit és buktatóit, hogy otthon már felkészülten és biztonságosan láthass neki ezeknek!

Februári workshopunkat a rögzítéstechnikákról tartjuk: megtanulhatod, hogy hogyan érdemes egy polcot, képet, vagy akár tükröt biztonságosan és stabilan különböző felületekre rögzíteni. Kipróbálhatod a szükséges eszközöket és módszereket (a fúrógépek, fúrószárak, csavarok, szögek vagy éppen a ragasztók használatát), így a megszerzett gyakorlati tudást otthon élesben is alkalmazni tudod majd!

Ha nincs semmilyen előzetes tudásod, akkor se aggódj, hiszen a workshopokat a felújítási munkákban kezdők számára alakítottuk ki.

A workshop korhatára 16 év, a maximális létszám 15 fő.

 

 

A regisztráció és fizetés február 14-én 18:00-kor lezárult. Ha lemaradtál, ne aggódj, hamarosan meghirdetjük a következő Szerelem az otthonom workshopot!

 

Ha kérdésed van, írj nekünk a [email protected] email címre!

Részletek

Dátum:
február 16.
Időpont:
17:00 - 19:30

Helyszín

Habitat Kreativ Központ
Margit körút 26
Budapest,1027Hungary