Barion Pixel
Loading Események

« További Események

Szerelem az otthonom | Víz- és csatornaszerelés workshop

május 24. @ 17:00 - 20:00

Szeretnéd tudni, hogyan kell szifont, csaptelepet beszerelni vagy javítani, tisztítani? Milyen trükkökkel lehet meggyőzni a lefolyót, hogy újra működjön? Jól jönne az ismeret, hogy magabiztosan el tudd végezni az otthoni szerelési, felújítási munkákat?

Gyere el workshopunkra, ahol a lakásfelújításhoz, szereléshez kapcsolódó különböző folyamatok alapjait sajátíthatod el vidám hangulatban! Oktatóink képzett szakemberek, akik évek óta újítanak fel lakásokat rászorulók számára, önkéntesek bevonásával. Az így szerzett gyakorlati és elméleti tudásukra alapozva megmutatják a laikusabbak által is elvégezhető munkálatok trükkjeit és buktatóit, hogy otthon már felkészülten és biztonságosan láthass neki ezeknek!

Májusi workshopunkat a víz- és csatornaszerelésről tartjuk: megtanulhatod, hogy hogyan lehet csaptelepet, szifont, lefolyót szerelni szakszerűen. Elsajátíthatod az egyszerűbb vizes szerelési munkák alapjait az új csaptelepek felszerelésétől a lefolyók tisztításáig. Kipróbálhatod a szükséges eszközöket és módszereket, így a megszerzett gyakorlati tudást otthon élesben is alkalmazni tudod majd!

Ha nincs semmilyen előzetes tudásod, akkor se aggódj, hiszen a workshopokat a felújítási munkákban kezdők számára alakítottuk ki.

Regisztráció és fizetés: május 22-én 16:00-ig (vagy amíg a helyek el nem fogynak). A regisztráció a díj átutalásával lesz végleges.

  • Teljes ár: 10 000 Ft
  • Kedvezményes ár II. kerületi lakosok számára: 8 000 Ft
  • Támogató jegy: 14 000 Ft

Minden anyagot, szerszámot, védőfelszerelést mi biztosítunk.

A workshop korhatára 16 év, a maximális létszám 10 fő.

Gyertek, várunk titeket!

Ha kérdésed van, írj nekünk a [email protected] email címen!

Regisztráció az eseményre

Sajnos ez az esemény betelt :(.

Részletek

Dátum:
május 24.
Időpont:
17:00 - 20:00

Helyszín

Habitat Kreativ Központ
Margit körút 26
Budapest,1027Hungary